PIEKARNIA
CHLEB DAWNY
Masa netto : 500g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, mieszanka piekarnicza( częściowo prażona mąka żytnia, sól, mąka ze słodu żytniego, kwas: kwas cytrynowy), zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB WIELOZIARNISTY
Masa netto : 360g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, ziarna i nasiona moczone i gotowane w zakwasie( pasteryzowany zakwas żytni, ziarnio żyta, ziarno słonecznika, siemię lniane złote, siemię lniane brązowe, ziarno pszenicy, ziarno orkiszu, sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), mieszanka wieloziarnista (słonecznik, siemię lniane, płatki owsiane, sezam). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB DRWALA
Masa netto : 450g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, naturalny zakwas żytni, mix wieloziarnisty, sól, drożdże, woda, soja.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB FAMILIJNY
Masa netto : 400g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), polepszacz (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB NA ZAKWASIE
Masa netto : 450g
Składniki
Składniki: woda, mąka żytnia razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, naturalny zakwas razowy, drożdże, sól.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB PYTLOWY Z ŻURAWINĄ
Masa netto : 500g
Składniki
Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól, drożdże, woda, żurawina
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB PYTLOWY
Masa netto : 500g
Składniki
Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól, drożdże, woda.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB SŁONECZNIKOWY
Masa netto : 450g
Składniki
Składniki: woda, mąka żytnia razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, naturalny zakwas razowy, drożdże, sól.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB RAZOWY
Masa netto : 400g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, suchy zakwas żytni. Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB SŁOŃCE
Masa netto : 360g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sezam, sól, ziarna i nasiona moczone i gotowane w zakwasie( pasteryzowany zakwas żytni, ziarnio żyta, ziarno słonecznika, siemię lniane złote, siemię lniane brązowe, ziarno pszenicy, ziarno orkiszu, sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy),. Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB Z DYNIĄ NA ZAKWASIE
Masa netto : 450g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB WIEJSKI 400g
Masa netto : 400g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas ( zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB BARTNIK
Masa netto : 400g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, mieszanka piekarnicza( mąka żytnia, ziarna słonecznika, mąka pszenna, sól, płatki ziemniaczane, słód jęczmienny, gluten pszenny, przyprawy, błonnik grochowy), zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB WIEJSKI 250g
Masa netto : 250g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB Z MAKIEM
Masa netto : 400g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, mak 3%, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB ŻYTNI
Masa netto : 450g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CIABATA
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
KAJZERKA
Masa netto : 55g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB ZIARNISTY NA ZAKWASIE
Masa netto : 450g
Składniki
Składniki: woda, mąka żytnia razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, naturalny zakwas razowy, drożdże, sól, płatki owsiane, słonecznik, siemię lniane, sezam, ekstrakt słodowy.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BUŁKA GRAHAM
Masa netto : 50 g
Składniki :
Składniki: mąka pszenna, mąka pszenna graham 25%, woda, drożdże, cukier, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BUŁKA Z DYNIĄ
Masa netto : 50 g
Składniki :
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHAŁKA
Masa netto : 280g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 550, mąka pszenna graham typ 1850, woda, drożdże, cukier, płatki owsiane 2%, słonecznik 2%, siemie lniane 2%, sól, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BUŁKA MAŚLANA
Masa netto : 85g
Składniki :
Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BUŁKA WROCŁAWSKA
Masa netto : 280g
Składniki :
Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CHLEB DO ŻURKU
Masa netto : g
Składniki :
PRZYGOTOWALIŚMY DLA PAŃSTWA OFERTĘ SPECJALNĄ, TRAFIAJĄCĄ DO WYMAGAJĄCEGO KLIENTA, CHLEB DO ŻURKU, ZE SPECJALNĄ RECEPTURĄ, PRZYGOTOWANA PRZEZ NASZEGO TECHNOLOGA.
BAGIETKA
Masa netto : 200g
Składniki
Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PALUCH GRAHAM Z ZIARNEM
Masa netto :60 g
Składniki :
Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
ROGALIK MAŚLANY
Masa netto : 45g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CUKIERNIA
Drożdżówka z makiem
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PĄCZEK
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
JAGODZIANKA
Masa netto : 100g
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DROŻDŻÓWKA JOGURT
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, krem jogurtowy 40% ( cukier, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, emulgatory ( mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, lecytyny}, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, skrobia modyfikowana, serwatka w proszku, aromaty, ekstrakt z kurkumy), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PĄCZEK WIŚNIA CAŁA
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, wiśnia drylowana 10%,jaja świeże, cukier, drożdże, sól, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DOŻDŻÓWKA ORZECHOWA
Masa netto : 120g
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DROŻDŻÓWKA BUDYŃ
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy 30%( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
JABCOK
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, jabłko kostka 10%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu), pomada wodna ( cukier, syrop glukozowy, woda), sól, proszek do pieczenia ( pirofosforan dwusodowy, kwaśny węglan sodowy, mąka pszenna). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DROŻDŻÓWKA JABŁKO
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DROŻDŻÓWKA SER
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, malina prażona 10%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DROŻDŻÓWKA WIŚNIA CAŁA
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, wiśnia drylowana 30%, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza),jaja świeże, cukier, woda, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DOŻDŻÓWKA SER ZAWIJANY 120 g
Masa netto : 120g
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PĄCZEK WIEDEŃSKI
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, jaja świeże, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoten), woda, pomada wodna ( cukier, syrop glukozowy, woda), sól, proszek do pieczenia ( pirofosforan dwusodowy, kwaśny węglan sodowy, mąka pszenna).
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
DOŻDŻÓWKA BUDYŃ ZAWIJANY 120g
Masa netto : 120g
Składniki
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
Drożdżówka z makiem 120g
Składniki
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PĄCZEK MALINA
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, malina prażona 10%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
JAGODZIANKA EXTRA
Masa netto : 100 g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, jagoda prażona 30% ( jagoda 50%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca guma gellan, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, mleczan wapnia), substancje konserwujące ( sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat jagodowy), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
JAGODZIANKA Z BITĄ ŚMIETANĄ
Masa netto : 100 g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, jagoda prażona 30% ( jagoda 50%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca guma gellan, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, mlecza wapnia), substancje konserwujące ( sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat jagodowy), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), krem do wypełnień ( cukier, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, emulgatory { mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, lecytyny}, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, skrobia modyfikowana, serwatka w proszku, aromaty, ekstrakt z kurkumy, woda, jaja świeże, cukier, drożdże, , syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PĄCZEK RÓŻA
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, jaja świeże, cukier, woda, drożdże, sól, marmolada ( przecier jabłkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, sorbinian potasu – substancja konserwująca, aromat, E 124 – barwnik), mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), aromat różany (glikol 1,2-propylenowy 94,4% E 1520, mieszanina substancji aromatycznych), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PRECEL
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, mieszanka cukiernicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PĄCZEK ZE ŚLIWKĄ
Masa netto : 80 g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, śliwka cała 10%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PĄCZEK SKÓRKA POMARAŃCZOWA
Masa netto : 80 g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, skórka pomarańczowa 5%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, nadzienie wiśniowe ( przecier jabłkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, sorbinian potasu – substancja konserwująca, aromat, E 124 – barwnik), mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), aromat wiśniowy (glikol 1,2-propylenowy 74,2% E 1520, mieszanina substancji aromatycznych), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
ROGAL PÓŁFRANCUSKI Z CZEKOLADĄ
Masa netto : 100g
Składniki
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
OWOCOWY RAJ
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka cukiernicza (mąka pszenna, emulgatory( E471, E472e, lecytyna z rzepaku), cukier, mąka ze słodu pszennego, stabilizatory (E466, E415), włókna pszenne, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, przyprawy, barwnik: karoteny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy), margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny),margaryna puff plastry (oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory ( mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny), sól (0,5%), przeciwutleniacze (estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, mieszanina tokoferoli), regulator kwasowości (kwas cytynowy), aromat naturalny, barwnik (karoteny), świeże owoce, jaja świeże, cukier, woda, drożdże, sól. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PIZZERINA
Masa netto : 90g
Składniki
.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
ROGAL PÓŁFRANCUSKI Z CZEKOLADĄ
Masa netto : 100g
Składniki
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
FRANCUSKI GRZEBIEŃ
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy 30% ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
hot-dog
Masa netto : 90g
Składniki
.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
FRANCUSKIE BRZOSKWINIA
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, brzoskwinia połówki 20%, krem budyniowy( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PALMIER
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
PIZZA
Masa netto : 150g
Składniki
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
ŁAPA NIEDŹWIEDZIA
Masa netto : 120g
Składniki
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
ROLADA ZE SZPINAKIEM
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CEBULARZ
Masa netto : 130g
Składniki
.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
FRANCUSKI ROŻEK Z JABŁKIEM
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: -mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%, jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
KAPUŚNIAK
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
Zapiekanka
Masa netto : 150g
Składniki
.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
FRANCUSKI ROŻEK
Masa netto : 100g
Składniki
Składniki: -mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%, jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BABECZKA Z WIŚNIĄ
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, wiśnia drylowana 20%, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), ,cukier, jaja świeże. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
NAPOLEONKA
Masa netto : 150g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, krem budyniowy 30% ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), jaja świeże, cukier, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
SERNICZEK
Masa netto : 150g
Składniki
Składniki: ser 70%, mąka pszenna, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), jaja świeże, cukier, syrop glukozowy. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
SZARLOTKA
Masa netto : 150g
Składniki
Składniki: jabłko prażone 60%, mąka pszenna, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), jaja świeże, cukier, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), cynamon. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BAJADERKA
Masa netto : 150g
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
MAKOWCZYK
Masa netto : 150g
Składniki
Składniki: mak 60%, mąka pszenna, jaja świeże, cukier , tłuszcze roślinne ( palmowy, olej rzepakowy), woda, sól, emulgatory: lecytyny, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancje konserwujące: kwas sorbowy, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwniki: annato, kurkumina, substancje wzbogacające: witamina A, D, E, aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), nadzienie wieloowocowe ( przecier jabłkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, E 202 sorbinian potasu – substancja konserwująca, aromat, E 124 – barwnik), syrop glukozowy. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BABECZKA Z JABŁKIEM
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%,margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), cukier, jaja świeże. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BABECZKA Z KREMEM
Masa netto : 80g
Składniki
Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy 30% ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), cukier, jaja świeże. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
SZARLOTKA
Masa netto : 150g
Składniki
Składniki: jabłko prażone 60%, mąka pszenna, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), jaja świeże, cukier, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia), substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), cynamon. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
COOL RISING
KAJZERKA SEZAM COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sezam 7%, sól, polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
KAJZERKA Z MAKIEM COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, mak 7%, sól, polepszacz 1,5% (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
KAJZERKA ZIARNISTA COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, rugomalt (słód jęczmienny, woda, słód pszenny), mieszanka wieloziarnista 10%(słonecznik, siemię lniane, płatki owsiane, sezam), polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
BUŁKA ŻYTNIA COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia 24%, woda, mix żytni (gluten pszenny, sól, emulgator: E472, jęczmienna mąka słodowa, dekstroza, mąka pszenna, stabilizator: E341, środki do przetwarzania mąki: (enzymy, E300), mąka pszenna słodowa, kwasy (E70, E260)), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
BUŁKA Z CZOSNKIEM COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, margaryna (tłuszcze zwierzęce, woda, tłuszcze roślinne, sól, emugatory: lecytyna rzepakowa; E 471, substancje konserwujące: E200; E02, regulator kwasowości: E330, aromat, barwniki: E160b; E100, substancje wzbogacające: Witaminy A, D, E), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
BUŁKA SZPINAK COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, szpinak 6%, drożdże, sól, cebula prażona, gluten pszenny, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
BUŁKA Z DYNIĄ COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mąka pszenna graham, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni 7%, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
SZNYTKA COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, margaryna (tłuszcze zwierzęce, woda, tłuszcze roślinne, sól, emugatory: lecytyna rzepakowa; E 471, substancje konserwujące: E200; E02, regulator kwasowości: E330, aromat, barwniki: E160b; E100, substancje wzbogacające: Witaminy A, D, E), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
BUŁKA SZPINAK COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, szpinak 6%, drożdże, sól, cebula prażona, gluten pszenny, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
BUŁKA KORNECKEN COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mąka pszenna graham, woda, drożdże, cukier, sól, płatki owsiane, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
BUŁKA POZNAŃSKA COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda , drożdże , sól, polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1,293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
SZNYTKA ZIARNISTA COOL RISING
Masa netto (po wypieku):
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, rugomalt (słód jęczmienny, woda, słód pszenny), mieszanka wieloziarnista 10%(słonecznik, siemię lniane, płatki owsiane, sezam), polepszacz 1,5% (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
Kajzerka żytnia
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
BUŁKA ŻYTNIA COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia 24%, woda, mix żytni (gluten pszenny, sól, emulgator: E472, jęczmienna mąka słodowa, dekstroza, mąka pszenna, stabilizator: E341, środki do przetwarzania mąki: (enzymy, E300), mąka pszenna słodowa, kwasy (E70, E260)), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
CEBULARZ COOL RISING
Masa netto (po wypieku):
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, cebula 30%, sól, mak, polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
DC BUŁKA KUKURYDZIANA COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, kaszka kukurydziana, sezam, olej, sól, tymianek, mieszanka kukurydziana ( kukurydza mąka i kaszka (53%), mąka pszenna, słonecznik, mąka jęczmienna, sól, gluten pszenny, sezam, słód pszenny, glukoza, serwatka w proszku (z mleka), stabilizator- fosforan monowapniowy,, emulgator- E472e, enzymy (zawierają gluten), środki do przetwarzania mąki: kwas L-askorbinowy, L-cysteina, barwnik-ryboflawina).
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
PÓŁBAGIETKA COOL RISING
Masa netto (po wypieku) :
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | kJ/ kcal |
Tłuszcz: | g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | g |
Węglowodany: | g |
• w tym cukry: | g |
Błonnik: | g |
Białko: | g |
Sól: | g |
ROGAL Z MAKIEM COOL RISING
Masa netto (po wypieku):
Składniki
Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, mak 10%, sól, polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.
*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1293 kJ/ 309 kcal |
Tłuszcz: | 7,6 g |
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,7 g |
Węglowodany: | 49,8 g |
• w tym cukry: | 1,1 g |
Błonnik: | 1,8 g |
Białko: | 8,2 g |
Sól: | 1,75 g |
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy
Dariusz Kopeć
Dział handlowy
Adres
ul. Prochowa 57/59
04-388 Warszawa
NIP 812-116-46-38