Produkty
Sklepy Firmowe

PIEKARNIA

CHLEB DAWNY

Masa netto : 500g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, mieszanka piekarnicza( częściowo prażona mąka żytnia, sól, mąka ze słodu żytniego, kwas: kwas cytrynowy), zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

CHLEB WIELOZIARNISTY

Masa netto : 360g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, ziarna i nasiona moczone i gotowane w zakwasie( pasteryzowany zakwas żytni, ziarnio żyta, ziarno słonecznika, siemię lniane złote, siemię lniane brązowe, ziarno pszenicy, ziarno orkiszu, sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), mieszanka wieloziarnista (słonecznik, siemię lniane, płatki owsiane, sezam). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

 

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB DRWALA

Masa netto : 450g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, naturalny zakwas żytni, mix wieloziarnisty, sól, drożdże, woda, soja.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB FAMILIJNY

Masa netto : 400g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), polepszacz (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB NA ZAKWASIE

Masa netto : 450g

Składniki

Składniki: woda, mąka żytnia razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, naturalny zakwas razowy, drożdże, sól.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB PYTLOWY Z ŻURAWINĄ

Masa netto : 500g

Składniki

Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól, drożdże, woda, żurawina

 *Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB PYTLOWY

Masa netto : 500g

Składniki

Składniki: mąka żytnia, naturalny zakwas żytni, sól, drożdże, woda.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB SŁONECZNIKOWY

Masa netto : 450g

Składniki

Składniki: woda, mąka żytnia razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, naturalny zakwas razowy, drożdże, sól.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB RAZOWY

Masa netto : 400g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, suchy zakwas żytni. Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB SŁOŃCE

Masa netto : 360g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sezam, sól, ziarna i nasiona moczone i gotowane w zakwasie( pasteryzowany zakwas żytni, ziarnio żyta, ziarno słonecznika, siemię lniane złote, siemię lniane brązowe, ziarno pszenicy, ziarno orkiszu, sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy),. Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB Z DYNIĄ NA ZAKWASIE

Masa netto : 450g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB WIEJSKI 400g

Masa netto : 400g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas ( zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB BARTNIK

Masa netto : 400g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, mieszanka piekarnicza( mąka żytnia, ziarna słonecznika, mąka pszenna, sól, płatki ziemniaczane, słód jęczmienny, gluten pszenny, przyprawy, błonnik grochowy), zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB WIEJSKI 250g

Masa netto : 250g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB Z MAKIEM

Masa netto : 400g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 850, mąka żytnia typ 720, woda, drożdże, mak 3%, sól, zakwas (zakwas żytni (częściowo prażona mąka żytnia, woda, dojrzały zakwas), kwas-kwas octowy), mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB ŻYTNI

Masa netto : 450g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

CIABATA

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

KAJZERKA

Masa netto : 55g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB ZIARNISTY NA ZAKWASIE

Masa netto : 450g

Składniki

Składniki: woda, mąka żytnia razowa, mąka żytnia, mąka pszenna, naturalny zakwas razowy, drożdże, sól, płatki owsiane, słonecznik, siemię lniane, sezam, ekstrakt słodowy.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

BUŁKA GRAHAM

Masa netto : 50 g

Składniki :

Składniki: mąka pszenna, mąka pszenna graham 25%, woda, drożdże, cukier, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

BUŁKA Z DYNIĄ

Masa netto : 50 g

Składniki :
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

CHAŁKA

Masa netto : 280g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 550, mąka pszenna graham typ 1850, woda, drożdże, cukier,  płatki owsiane 2%, słonecznik 2%, siemie lniane 2%, sól,  mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

BUŁKA MAŚLANA

Masa netto : 85g

Składniki :

Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

BUŁKA WROCŁAWSKA

Masa netto : 280g

Składniki :

Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CHLEB DO ŻURKU

Masa netto : g

Składniki :

PRZYGOTOWALIŚMY DLA PAŃSTWA OFERTĘ SPECJALNĄ, TRAFIAJĄCĄ DO WYMAGAJĄCEGO KLIENTA, CHLEB DO ŻURKU, ZE SPECJALNĄ RECEPTURĄ, PRZYGOTOWANA PRZEZ NASZEGO TECHNOLOGA.

BAGIETKA

Masa netto : 200g

Składniki

Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

PALUCH GRAHAM Z ZIARNEM

Masa netto :60  g

Składniki :

Składniki: mąka pszenna typ 550, woda, drożdże, sól, mleko w proszku, mieszanka piekarnicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

ROGALIK MAŚLANY

Masa netto : 45g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

CUKIERNIA

Drożdżówka z makiem

Masa netto : 120g
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PĄCZEK

Masa netto : 80g
Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

JAGODZIANKA

Masa netto : 100g

Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DROŻDŻÓWKA JOGURT

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, krem jogurtowy 40% ( cukier, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, emulgatory ( mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, lecytyny}, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, skrobia modyfikowana, serwatka w proszku, aromaty, ekstrakt z kurkumy), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

 

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PĄCZEK WIŚNIA CAŁA

Masa netto : 80g
Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, wiśnia drylowana 10%,jaja świeże, cukier, drożdże, sól, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DOŻDŻÓWKA ORZECHOWA

Masa netto : 120g

Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DROŻDŻÓWKA BUDYŃ

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy 30%( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier,  drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

JABCOK

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, jabłko kostka 10%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny),   mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu), pomada wodna ( cukier, syrop glukozowy, woda), sól, proszek do pieczenia ( pirofosforan dwusodowy, kwaśny węglan sodowy, mąka pszenna). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DROŻDŻÓWKA JABŁKO

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier,  drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DROŻDŻÓWKA SER

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, malina prażona 10%, jaja świeże, cukier,  drożdże, sól,  mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DROŻDŻÓWKA WIŚNIA CAŁA

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, wiśnia drylowana 30%, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza),jaja świeże, cukier, woda, drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DOŻDŻÓWKA SER ZAWIJANY 120 g

Masa netto : 120g

Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PĄCZEK WIEDEŃSKI

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, jaja świeże, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoten),  woda, pomada wodna ( cukier, syrop glukozowy, woda), sól, proszek do pieczenia ( pirofosforan dwusodowy, kwaśny węglan sodowy, mąka pszenna).

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

DOŻDŻÓWKA BUDYŃ ZAWIJANY 120g

Masa netto : 120g

Składniki

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

Drożdżówka z makiem 120g

Masa netto : 120 g
Składniki

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PĄCZEK MALINA

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, malina prażona 10%, jaja świeże, cukier,  drożdże, sól,  mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

JAGODZIANKA EXTRA

Masa netto : 100 g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, jagoda prażona 30% ( jagoda 50%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca guma gellan, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, mleczan wapnia), substancje konserwujące ( sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat jagodowy), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier,  drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

 *Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

JAGODZIANKA Z BITĄ ŚMIETANĄ

Masa netto :  100 g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, jagoda prażona 30% ( jagoda 50%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca guma gellan, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, mlecza wapnia), substancje konserwujące ( sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat jagodowy), mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik- karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), krem do wypełnień ( cukier, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, emulgatory { mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, lecytyny}, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, skrobia modyfikowana, serwatka w proszku, aromaty, ekstrakt z kurkumy, woda, jaja świeże, cukier,  drożdże, , syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

 *Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PĄCZEK RÓŻA

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, jaja świeże, cukier, woda, drożdże, sól, marmolada ( przecier jabłkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, sorbinian potasu – substancja konserwująca, aromat, E 124 – barwnik), mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), aromat różany (glikol 1,2-propylenowy 94,4% E 1520, mieszanina substancji aromatycznych), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PRECEL

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, jaja świeże, cukier, drożdże, sól,  mieszanka cukiernicza (olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PĄCZEK ZE ŚLIWKĄ

Masa netto :  80 g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, śliwka cała 10%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól,  mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PĄCZEK SKÓRKA POMARAŃCZOWA

Masa netto : 80 g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, skórka pomarańczowa 5%, jaja świeże, cukier, drożdże, sól, nadzienie wiśniowe ( przecier jabłkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, sorbinian potasu – substancja konserwująca, aromat, E 124 – barwnik), mieszanka cukiernicza ( olej rzepakowy, emulgatory (E 472e, E 471), środek do przetwarzania mąki – kwas askorbinowy, enzymy), aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), aromat wiśniowy (glikol 1,2-propylenowy 74,2% E 1520, mieszanina substancji aromatycznych), barwnik b-karoten 1% FS olejowy E-160a(olej rzepakowy, b-karoten E160a(i), palmitynian askorbylu E304(i), witamina E, ekstrakt z rozmarynu). Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

 

ROGAL PÓŁFRANCUSKI Z CZEKOLADĄ

Masa netto : 100g

Składniki

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

OWOCOWY RAJ

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), mieszanka cukiernicza (mąka pszenna, emulgatory( E471, E472e, lecytyna z rzepaku), cukier, mąka ze słodu pszennego, stabilizatory (E466, E415), włókna pszenne, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, przyprawy, barwnik: karoteny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy), margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny),margaryna puff plastry (oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory ( mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny), sól (0,5%), przeciwutleniacze (estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego, mieszanina tokoferoli), regulator kwasowości (kwas cytynowy), aromat naturalny, barwnik (karoteny),  świeże owoce, jaja świeże, cukier, woda, drożdże, sól. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PIZZERINA

Masa netto : 90g

Składniki

.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

ROGAL PÓŁFRANCUSKI Z CZEKOLADĄ

Masa netto : 100g

Składniki

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

FRANCUSKI GRZEBIEŃ

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy 30% ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny),  jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

hot-dog

Masa netto : 90g

Składniki

.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

FRANCUSKIE BRZOSKWINIA

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, brzoskwinia połówki 20%, krem budyniowy( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny),  jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PALMIER

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

PIZZA

Masa netto : 150g

Składniki

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

ŁAPA NIEDŹWIEDZIA

Masa netto : 120g

Składniki

 

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

ROLADA ZE SZPINAKIEM

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier,  drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

CEBULARZ

Masa netto : 130g

Składniki

.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

FRANCUSKI ROŻEK Z JABŁKIEM

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: -mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%, jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

KAPUŚNIAK

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mieszanka waniliowa ( mąka pszenna, gluten pszenny, sól, glukoza, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory- E471, E472e, substancja zagęszczająca- guma guar, barwnik-karoteny, środki do przetwarzania mąki- kwas askorbinowy, enzymy: alfa-amylaza, amyloglukozyrada, glukozo-oksydaza, hemiceluloza), woda, jaja świeże, cukier,  drożdże, syrop glukozowy, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

Zapiekanka

Masa netto : 150g

Składniki

.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

FRANCUSKI ROŻEK

Masa netto : 100g

Składniki

Składniki: -mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%, jaja świeże, cukier, woda, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza,. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

 

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

BABECZKA Z WIŚNIĄ

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, wiśnia drylowana 20%, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny),  ,cukier, jaja świeże. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

 *Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

 

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

NAPOLEONKA

Masa netto : 150g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, krem budyniowy 30% ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), jaja świeże, cukier, ocet, środek do przetwarzania mąki – E 300, alfa-amylaza. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

SERNICZEK

Masa netto : 150g

Składniki

Składniki: ser 70%, mąka pszenna, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), jaja świeże, cukier, syrop glukozowy. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

 

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

SZARLOTKA

Masa netto : 150g

Składniki

Składniki: jabłko prażone 60%, mąka pszenna, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), jaja świeże, cukier, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), cynamon. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

BAJADERKA

Masa netto : 150g

Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

MAKOWCZYK

Masa netto : 150g

Składniki

Składniki: mak 60%, mąka pszenna, jaja świeże, cukier , tłuszcze roślinne ( palmowy, olej rzepakowy), woda, sól, emulgatory: lecytyny, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, substancje konserwujące: kwas sorbowy, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwniki: annato, kurkumina, substancje wzbogacające: witamina A, D, E, aromat cytrynowy (mieszanina substancji aromatycznych, etanol), nadzienie wieloowocowe ( przecier jabłkowy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, E 202 sorbinian potasu – substancja konserwująca, aromat, E 124 – barwnik), syrop glukozowy. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

 

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

BABECZKA Z JABŁKIEM

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, jabłko prażone kostka 30%,margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny),  cukier, jaja świeże. Produkt może zawierać: orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

BABECZKA Z KREMEM

Masa netto : 80g

Składniki

Składniki: mąka pszenna, krem budyniowy 30% ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny),  cukier, jaja świeże. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

 

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

SZARLOTKA

Masa netto : 150g

Składniki

Składniki: jabłko prażone 60%, mąka pszenna, margaryna ( oleje roślinne (palmowy częściowo uwodorniony, słonecznikowy), woda, sól, emulgatory( E471, E433, E322), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik(karoteny), jaja świeże, cukier, krem budyniowy ( cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku, serwatka w proszku z mleka, substancje wiążące ( fosforany sodu, di fosforany, siarczan wapnia),  substancje żelujące ( alginian sodu), aromat, substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwniki ( karoteny, ryboflawiny), cynamon. Produkt może zawierać: orzechy, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: kJ/ kcal
Tłuszcz: g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: g
Węglowodany: g
• w tym cukry: g
Błonnik: g
Białko: g
Sól: g

COOL RISING

KAJZERKA SEZAM COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sezam 7%, sól, polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

KAJZERKA Z MAKIEM COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, mak 7%, sól, polepszacz 1,5% (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

KAJZERKA ZIARNISTA COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże,  sól, rugomalt (słód jęczmienny, woda, słód pszenny), mieszanka wieloziarnista 10%(słonecznik, siemię lniane, płatki owsiane, sezam), polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

BUŁKA ŻYTNIA COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia 24%, woda, mix żytni (gluten pszenny, sól, emulgator: E472, jęczmienna mąka słodowa, dekstroza, mąka pszenna, stabilizator: E341, środki do przetwarzania mąki: (enzymy, E300), mąka pszenna słodowa, kwasy (E70, E260)), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

BUŁKA Z CZOSNKIEM COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, margaryna (tłuszcze zwierzęce, woda, tłuszcze roślinne, sól, emugatory: lecytyna rzepakowa; E 471, substancje konserwujące: E200; E02, regulator kwasowości: E330, aromat, barwniki: E160b; E100, substancje wzbogacające: Witaminy A, D, E), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

BUŁKA SZPINAK COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, szpinak 6%, drożdże, sól, cebula prażona, gluten pszenny, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

BUŁKA Z DYNIĄ COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mąka pszenna graham, woda, drożdże, cukier, sól, pestki dyni 7%, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

SZNYTKA COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, margaryna (tłuszcze zwierzęce, woda, tłuszcze roślinne, sól, emugatory: lecytyna rzepakowa; E 471, substancje konserwujące: E200; E02, regulator kwasowości: E330, aromat, barwniki: E160b; E100, substancje wzbogacające: Witaminy A, D, E), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

BUŁKA SZPINAK COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, szpinak 6%, drożdże, sól, cebula prażona, gluten pszenny, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

BUŁKA KORNECKEN COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mąka pszenna graham, woda, drożdże, cukier, sól, płatki owsiane, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

BUŁKA POZNAŃSKA COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda , drożdże , sól, polepszacz  (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa
Wartość energetyczna: 1,293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 49,8 g
• w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 8,2 g
Sól: 1,75 g

SZNYTKA ZIARNISTA COOL RISING

Masa netto  (po wypieku):

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże,  sól, rugomalt (słód jęczmienny, woda, słód pszenny), mieszanka wieloziarnista 10%(słonecznik, siemię lniane, płatki owsiane, sezam), polepszacz 1,5% (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

 *Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna:  kJ/
 kcal
Tłuszcz:  g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  g
Węglowodany:  g
• w tym cukry:  g
Błonnik:  g
Białko:  g
Sól:  g

 

Kajzerka żytnia

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna:  kJ/
kcal
Tłuszcz:  g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  g
Węglowodany:  g
• w tym cukry:  g
Błonnik:  g
Białko:  g
Sól:  g

 

BUŁKA ŻYTNIA COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, mąka żytnia 24%, woda, mix żytni (gluten pszenny, sól, emulgator: E472, jęczmienna mąka słodowa, dekstroza, mąka pszenna, stabilizator: E341, środki do przetwarzania mąki: (enzymy, E300), mąka pszenna słodowa, kwasy (E70, E260)), drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna:  kJ/
 kcal
Tłuszcz:  g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  g
Węglowodany:  g
• w tym cukry:  g
Błonnik:  g
Białko:  g
Sól:  g

 

CEBULARZ COOL RISING

Masa netto  (po wypieku):

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, cebula 30%, sól, mak, polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna:  1293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz:  7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  1,7 g
Węglowodany:  49,8 g
• w tym cukry:  1,1 g
Błonnik:  1,8 g
Białko:  8,2 g
Sól:  1,75 g

 

DC BUŁKA KUKURYDZIANA COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki:  mąka pszenna, woda, drożdże, kaszka kukurydziana, sezam, olej, sól, tymianek, mieszanka kukurydziana ( kukurydza mąka i kaszka (53%), mąka pszenna, słonecznik, mąka jęczmienna, sól, gluten pszenny, sezam, słód pszenny, glukoza, serwatka w proszku (z mleka), stabilizator- fosforan monowapniowy,, emulgator- E472e, enzymy (zawierają gluten), środki do przetwarzania mąki: kwas L-askorbinowy, L-cysteina, barwnik-ryboflawina).             

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna:  1293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz:  7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  1,7 g
Węglowodany:  49,8 g
• w tym cukry:  1,1 g
Błonnik:  1,8 g
Białko:  8,2 g
Sól:  1,75 g

 

PÓŁBAGIETKA COOL RISING

Masa netto (po wypieku) : 

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, sól, polepszacz(mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna:  kJ/
 kcal
Tłuszcz:  g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  g
Węglowodany:  g
• w tym cukry:  g
Błonnik:  g
Białko:  g
Sól:  g

 

ROGAL Z MAKIEM COOL RISING

Masa netto  (po wypieku):

Składniki

Składniki: mąka pszenna, woda, drożdże, mak 10%, sól, polepszacz (mąka pszenna, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), stabilizatory (difosforany, fosforany wapnia, guma guar), mąka słodowa(jęczmienna, pszenna), cukier, tłuszcz roślinny(palmowy), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), enzymy piekarskie(zawierają mąkę pszenną), drożdże piekarskie-nieaktywne). Produkt może zawierać: jaja, orzechy, mleko, sezam.

*Skład jest uzależniony od rodzaju użytego produktu

Wartość odżywcza
Wartość odżywcza w 100 g pieczywa  
Wartość energetyczna:  1293 kJ/
309 kcal
Tłuszcz:  7,6 g
• w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  1,7 g
Węglowodany:  49,8 g
• w tym cukry:  1,1 g
Błonnik:  1,8 g
Białko:  8,2 g
Sól:  1,75 g

 

Kontakt-Biuro

PON-PT

8:00 -16:00

Zakład Piekarniczo-Cukierniczy
Dariusz Kopeć

Dział handlowy

609 466 999

Adres

ul. Prochowa 57/59
04-388 Warszawa
NIP 812-116-46-38